Tips

Altijd handig.

Papa in de kraamweek

Als vader komt er veel op je af in de kraamweek. Je bent papa geworden, er is een nieuwe baby en je partner is herstellende van de bevalling. De kraamverzorgende is er ook voor jou. Bespreek gerust wat voor jou belangrijk is gedurende de kraamweek. Misschien wil je gaan sporten, een ochtend uitslapen of heb je andere wensen. Geef dit aan, zodat de kraamweek ook voor jou een fijne week zal zijn.

 

Voeding

Het is heel persoonlijk of je je baby straks borstvoeding of flesvoeding geeft. Zoals wij altijd zeggen: “Elke moeder, elke baby en elke situatie is uniek.” Je krijgt hoe dan ook begeleiding op hoog niveau. Want je kraamverzorgende vindt het niet alleen fijn om jou te begeleiden bij de voeding, ze is daar ook goed in getraind.

Het is verstandig om je keuze te maken op basis van objectieve informatie. Laat je liever niet teveel leiden door persoonlijke ervaringen van vriendinnen, de buurvrouw, je moeder of je zus. Want iedere moeder en iedere baby is anders. Baseer jouw keuze op objectieve informatie. Hierbij hebben wij een link naar het voedingscentrum over flesvoeding en borstvoeding.

https://www.voedingscentrum.nl/nl/zwanger-en-kind/borstvoeding-en-flesvoeding/flesvoeding-geven.aspx

https://www.voedingscentrum.nl/nl/zwanger-en-kind/borstvoeding-en-flesvoeding.aspx

Zo krijg je een goed beeld en antwoorden op heel veel vragen. En volg dan je eigen gevoel, je hart.

Interessant?

Wij van Maxx & June zouden het enorm leuk vinden wanneer je je bij ons aanmeldt.