Wie zijn wij?

Hoi, wij zijn Linda en Esmée!

Wij zijn in 2019 een mooie samenwerking aangegaan onder de naam Maxx en June Kraamzorg. Dit bleek een succesvolle samenwerking te zijn en ons team werd al snel versterkt. We hebben nu een team van 6 enthousiaste kraamverzorgende die allemaal staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht ,warmte en plezier voor onze gezinnen.

Over ons

Waarom zijn wij zelfstandige ondernemers in de kraamzorg?!

Bij een grotere kraamzorgorganisatie werk je veelal volgens vaste afspraken en protocollen. Dat betekent: dit doen we wel , maar dat niet. Omdat in onze visie geen enkele kraamvrouw, baby of kraamgezin het zelfde is, werken wij graag flexibel en afgestemd op de wensen van het gezin. We kunnen ons als zelfstandig kraamverzorgende beter afstemmen op jouw zorgvraag.

 

Wij willen graag zorg op maat leveren. Wat alvorens in het intake gesprek word besproken.

 

Natuurlijk houden wij ons aan de door de wet opgelegde protocollen en kwaliteitseisen en staan we ingeschreven bij het KCKZ (kwaliteitscentrum kraamzorg), het kwaliteitsregister voor kraamverzorgenden.

 

We volgen regelmatig bijscholingen op allerlei gebieden om bij te blijven. Als er inzichten veranderen op het gebied van zorg en welzijn rond bevalling, borstvoeding en het gezin kunnen wij hier dan ook snel op in spelen.